THNX - Reisverslag uit Gold Coast, Australië van karinboslooper - WaarBenJij.nu THNX - Reisverslag uit Gold Coast, Australië van karinboslooper - WaarBenJij.nu

THNX

Blijf op de hoogte en volg

11 Mei 2006 | Australië, Gold Coast

Nog een paar berichtjes...

Mam, thnx voor het pakketje. Ben heel blij met alle lekkere dingen!

Familie ten Wolde: bedankt voor jullie kaart, erg leuk! Ik vlieg terug op 1 december, dus met Sinterklaas zie ik jullie allemaal weer!

Ilse: dit keer heb ik je kaartje wel ontvangen, thnx!

Pete vertelde me dat er op dit moment 3 surfboaten onderweg zijn naar Nederland. Kijkje nemen? check www.surfboatholland.com

• 11 Mei 2006 - 09:01

Ellen:

Dat zal Joriek leuk vinden, zij komt in november weer terug uit Spanje. Zijn de moeders ook weer gelukkig. ben blij te horen dat je onderzoek nu eindelijk goed gaat lopen. Het is anders wel erg veel fun en bbq, dat lijkt me ook wel een beetje gaan vervelen op den duur?? Liefs Ellen

• 11 Mei 2006 - 12:43

Jannie Ten Wolde:

Haaai Karin

Ik hoop dat het v.w.b. je studie nu voorspoedig gaat anders lopen we jou toch nog mis de 5e december. Veel succes en plezier overthere!

Jannie ten Wolde

• 11 Mei 2006 - 21:57

Loes:

Hoi Karin
    Wat fijn dat het onderzoek nu een beetje van de grond komt,en wat maak je veel leuke en spannende dingen mee.lees met veel plezier je berichten.
    Liefs Loes

• 12 Mei 2006 - 17:49

Jenda:

Wat een verhalen allemaal.. Echt leuk om te lezen! Zit tegenwoordig in Hardenberg, ook heel spannend ;-) Maar wel echt een aanradertje wat co-schappen betreft, alles kan en alles mag! Maar ja, daar ben jij natuurlijk nog lang niet mee bezig, jij zit tot het eind van het jaar nog met je kont in de zon. Heel goed geregeld!