I've got my smile back :) - Reisverslag uit Gold Coast, Australië van karinboslooper - WaarBenJij.nu I've got my smile back :) - Reisverslag uit Gold Coast, Australië van karinboslooper - WaarBenJij.nu

I've got my smile back :)

Blijf op de hoogte en volg

01 Juni 2006 | Australië, Gold Coast

Lieve Allemaal,

I’ve got my smile back :) :) Heb maandag nieuwe tanden laten aanmeten, tijdelijk weliswaar, maar het ziet er een stuk beter uit! Moet er qua spraak nog wel aan wennen. De brug zit nu weliswaar achter m’n tanden, maar daardoor kon ik maandag alleen maar slissen (als de Thea van Theo;) het gaat nu al een stuk beter gelukkig...)
Afgelopen week was all about my teeth. Dinsdag ben ik met Dave bij de kaakchirurg (vader van Ben) geweest. Deze man is echt geweldig! In plaats van alleen grote dollartekens in z’n ogen, nam hij wel de tijd om uit te leggen wat er precies gaat gebeuren over zes weken als de implantaten geplaatst worden. Verder is Dave aan het uitzoeken wat de Life Save Club of de Uni qua verzekering voor mij kan betekenen, want dit alles gaat veel, heel veel geld kosten.
Vrijdag hadden we ter ere van mijn softfooddiet een blenderparty bij mij thuis, BYO (B) (=bring your own... blender:) Het dreamteam was compleet en het halve mannenteam was er ook. Onder het genot van cocktails en smoothies hebben een hele chill avond gehad, met als hoogtepunt de Twistercompetitie (check foto’s..!) Ik mag nu trouwens meer eten dan alleen gepureerd voedsel, zolang het geen pijn doet en t wel redelijk zacht is, gelukkig!
De volgende ochtend was mijn eerste roeitraining na afgelopen zaterdag, op vlak water weliswaar om er weer in te komen. Het was weer als vanouds: het water kraakhelder, het zonnetje scheen... Perfect! We zijn om het eiland(je) in Broadwater gevaren en hebben om de beurt gesweept. Nou, dat is nog niet zo makkelijk! Ik lanceerde mezelf bijna de boot uit, dus gaf gauw het stokje over aan de volgende...
S Middags hadden we een BBQ in Currumbin als informele opening van het nieuwe roeiseizoen. Het klonk allemaal heel veel belovend! De beste coaches en sweeps zijn aangetrokken, er is veel sponsorgeld en er zijn internationale contacten om het surfboatroeien wereldwijd te promoten. Het streven is dat Rainbow Bay in een paar jaar het middelpunt is van het surfboatroeien, met sterke crews en ervaren mensen en.... de allereerste female sweep (onze Kristy!!) In 2008 is er een world championship in Duitsland en daarna zijn er in Nederland wedstrijden. Pete heeft goed contact met de roeiers in Nederland en daarom wil ie mij er ook bij betrokken houden. Na praatjes van diverse mensen was er een overheerlijke BBQ en daarna werd er cricket gespeeld in de tuin, hoe Australisch! Het was al met al een bijzondere middag en ik vond het een hele eer om erbij te mogen zijn. Surfboatrowing is een sport in opkomst, ik ben erbij in 2008! Misschien niet als roeier, maar zeker als toeschouwer!

• 01 Juni 2006 - 12:42

Josy:

Misschien een rare vraag hoor...maar wat is een sweep? Is dat degene die stuurt ofzo? Haha...wel fijn dat het weer beter gaat...ik hoop dat je weer snel naar normaal voedsel kan overschakelen (want dat is toch wel lekkerder ;)
    Take care! Groetjes, Josy

• 02 Juni 2006 - 01:46

Jessica:

Hey Karin,

Ik wist het natuurlijk al, maar ik ben dat je weer een (tijdelijk) compleet stel tanden hebt. Vanaf hier wordt het in ieder geval alleen maar beter! Tot vanavond, dat moet in ieder geval weer spannende foto's opleveren. Voor de mensen thuis, jullie lezen het waarschijnlijk in het volgende verhaal van Karin..

• 02 Juni 2006 - 01:46

Jessica:

En ik heb ook geen idee wat een sweep is, maar dat vraag ik je vanavond wel.

• 02 Juni 2006 - 04:10

Karin:

De sweep is degene die de roeiers coacht en de boot door de golven stuurt met een grote houten paal. Je kan t op een van de foto's zien bij het verhaal van het kamp. Het lijkt heel makkelijk, maar dat is t niet!

• 02 Juni 2006 - 09:43

Jenda:

Gelukkig weer een mond vol tanden! En verplicht smoothies en cocktails drinken moet ook wel even vol te houden zijn ;-) Veel plezier verder, xx

• 02 Juni 2006 - 11:17

Mam:

Foto twee achteraan op het twister kleed.....LEUKE JONGEN!!!!!!!!!

• 02 Juni 2006 - 11:18

MAM:

Foto no. 2 en 3 bedoel ik.

• 03 Juni 2006 - 21:01

Renate:

hee meis, mooi dat je geen fietsenrek meer hebt, al slist ie wel een beejte, dat went vast gauw genoeg! had je mn mailtje nog gekregen? je zal t wel druk hebben! succes met de rehabilitiatie, kus van mij!!

• 06 Juni 2006 - 04:41

Karin:

He mam, op het twisterkleed achteraan? weet je t zeker?? jorieke en ik zijn t niet met je eens.

• 06 Juni 2006 - 14:17

Loes:

Ik ben het ook niet met je moeder eens.

• 06 Juni 2006 - 17:58

Mam:

Ik bedoel dus die donkere jongen, blauwe polo en grijze broek. Ik vind dat een plaatje. Lieverd, als hij ook nog lief is mag je hem meenemen naar huis.

• 07 Juni 2006 - 05:41

Janneke:

Nou ik heb nog wel een paar leuke verhalen over de jongen met de blauwe polo en grijze broek. Dat is een erg goede outfit vergeleken bij wat hij dit weekend aan had: strak rood pak en blonde lange haren!!
    Karin, tot zo, gaan we weer lekker eten. Ik ben heel benieuwd wat Bibi voor ons gaat koken.... en daarna Prisonbreak joehoe.
    Ik ga weer even serieus werk doen. Zie je zo bij australian fair.
    X

• 10 Juni 2006 - 20:47

Mam:

Waar blijven die foto's van de hooker party? En van die jongen in dat strakke rode pak en blonde lange haren!!