Feel the Music!
25 Juli 2006 | Australië, Byron Bay
Em en ik keken al de hele week uit naar dit weekend en op weg naar Byron Bay zat de stemming er meteen goed in, luid meezingend met de muziek van Triple J.
Toen ik het terrein op liep was het alsof ik het festival terrein van Biddinghuizen op kwam: drie grote podia, omringd door kraampjes met kleding en eten; de meest wazige figuren liepen er rond (erg vermakelijk om naar te kijken) en de geur van wiet kwam ons al tegemoet bij binnenkomst.
Tegen de tijd dat we bij het eerste optreden aankwamen, zat de modder al tot boven mijn enkels.. aha, daarom noemt iedereen het Splendour in the Mudd ;)
We rolden van t ene concert in t andere, en met zoveel goede bands hadden we een druk programma en was t af en toe moeilijk kiezen. Maar al met al echt fantastische muziek gezien en gehoord, varierend van intieme concerten van singersongwriters tot optreden waar een menigte van 10.000 mensen compleet uit hun dak gaat. De top drie na twee dagen muziek was als volgt
1 SCISSOR SISTERS. De slotact op zondagavond en deze band ging compleet nuts op het podium en kreeg het publiek daarin mee. Iedereen ging echt helemaal los, ik had aan t eind geen stem en geen voeten meer over.
2. LIOR I’m in love… deze man heeft zo’n fantastische stem, he gave me butterflies! We stonden helemaal vooraan, dus het leek alsof we een prive optreden kregen. Helemaal top!
3 SNOW PATROL Deze band heeft een onwijs gave sound en ook hier ging t publiek er helemaal in mee.
Verder was ik erg gecharmeerd van Tex Perkin, heb ik weggedroomd bij Decoder Ring, gerockd bij Death Cap for Cutie, Grinspoon, the Grates and the Yeah Yeah Yeah’s en gewoon lekker geluisterd naar Josh Pyke en Jose Gonsalez (die van de Sony reclame).
Al met al een helemaal top weekend!
Ik post snel weer een berichtje. En ik ben ook benieuwd naar al jullie vakantieverhalen en andere roddels. Keep me posted!
25 Juli 2006 - 10:25
Scissor Sister:
Die zijn zoooo cool!!! Jose gonzales was hier van de week op tv dus de kans was groot dat ie op je festival zou zijn dacht ik al!
ik ga as donderdag naar evermore, zegt dat jou wat?
Hoe staat t met je nz plannen? xxx! -
25 Juli 2006 - 16:50
Moover@chello.nl:
hee Nichtje, klinkt als of je diep in het studentenleventje zit. ik ben slechts naar Robbie Williams en Pinkpop (RedHotChilliPeppers en Morrissey) geweest. Was ook leuk. Groetjes Chris met de handjes -
31 Juli 2006 - 10:41
Renaat:
hey girl!! je hebt lang nix van me gehoord, sorry!! ben 2 week op vak geweest, en daarvoor druk met tentamens! ik mail je deze week nog, met alle updates! (als ik ze nog weet ;)) KUS VAN MIJ!!! -
05 Augustus 2006 - 12:28
Janneke:
Kijk dit zijn leuke berichten van een prima formaat, heb er net bijna anderhalf uur over gedaan om alle surfers paradise verhalen te lezen halleluja, wat een lappen tekst. Ik heb dus erg genoten van jou berichtje Karin. Zo te horen vermaak jij je nog steeds hartstikke goed en was het festival het wachten waard. Gelukkig..
Ik ben natuurlijk ook heel erg benieuwd naar de verhalen die niet op de site komen te staan ;) dus mijn mailadres is mijn achternaam gevolgd door jan@hotmail.com. Na mijn rara stalkactie van de waarbenjij site ben ik erg voorzichtig geworden!!!
Hier gaat alles goed, ik denk bijna nog iedere minuut aan mijn leventje in Aus, ben dan ook heel jaloers op jullie dat jullie er nog zo'n tijd van kunnen genieten. Maar dat is de tip van de dag: GENIET van iedere dag, van ieder moment. Voor je het weet loop je door de nederlandse regen!!
Ik hoop dat alles goed met je gaat qua tanden en ongelukjes, pas je op?!
We houden contact en bellen snel.
Dikke kus van Janneke