Back in the ocean
15 Augustus 2006 | Australië, Gold Coast
Goed nieuws!! De Life Save Club betaalt alle kosten voor mijn behandeling!! Het was lang onzeker of ik wel verzekerd was via de Life Save Club, omdat ik mijn bronze medaille nog niet had ten tijde van het ongeluk. Tijdens de meeting afgelopen week is het ter sprake gebracht en heeft Donnie een goed woordje voor me gedaan : ) Ik was heel heel blij na t telefoontje van Don!! THANKS!!
Nog meer goed nieuws. Ik mag mijn onderzoek presenteren op the Health and Medical Conference in Brisbane eind November. Ik ben echt heel druk geweest afgelopen week om nog zoveel mogelijk resultaten te verzamelen voor mijn abstract, die ik voor vrijdag geschreven en ingeleverd moet hebben.
En het wordt eindelijk weer warmer hier, we gaan langzaam weer naar de lente toe, jee!! Dit weekend was echt supermooi, dus ik ben zaterdag met Lauren en Diego (Lauren’s scharrel die over 2 weken weer terug naar Brazilie gaat) naar Mount Tamborine gereden voor een picnic. Heerlijk relaxed dagje. S Avonds kwamen m’n rowingsisters bij mij eten en daarna zijn we naar Jackson’s 21 Birthday Party gegaan. 21 Birthday wordt in Australie heel groot gevierd, dus het was een leuk feestje:) Niet te laat gemaakt omdat we de volgende ochtend roeitraining hadden.
My first time back in the ocean. Met nauwlijks surf was het echt een perfecte dag om weer te beginnen. Het zonnetje scheen, het water was helder turquoise blauw, er zwommen dolfijnen rondom ons, paradise!
Daarna een BBQ met de boaties en zagen we op een afstandje ook nog walvissen! De rest van de middag hebben we lekker in het clubhuis en op t strand gehangen en ben ik nog even naar een markt twee stranden verderop gelopen waar de lokale bevolking hun home made producten verkopen. S avonds naar Fisho’s voor een drankje als afsluiting van t weekend, helemaal top!
15 Augustus 2006 - 13:20
Hey Lieverd,:
Wij zijn ook heel blij dat alles vergoed wordt, maar ik zit niet echt te juichen bij die foto's van het roeien. Maar goed ik denk dat je het zelf wel aanvoelt of het kan. Hier is de zomer afgelopen, dus wij vertekken naar de zon.
Leuke jongen van Lauren, jammer voor haar dat hij weer naar huis moet.
En Jackson ziet er ook goed uit, die mag je ook wel mee naar huis nemen. Het wordt nog druk!!!
Hey lieverd hou je taai daar. Hard werken met je studie zodat alles op tijd af is.
Dikke kus mam -
20 Augustus 2006 - 06:34
Loes:
Hoi Karin
Dat de onkosten vergoed worden is een zorg minder,we zien je met een gaaf bekkie weer terug.
Je hebt het vast al gehoord van je ouders,na al die verhalen van jou over je onderzoek,hebben ze me zover gekregen dat ik een poging doe om te stoppen met roken,hoop dat het lukt.
Liefs Loes -
22 Augustus 2006 - 13:35
Janneke:
wederom erg jaloers... Ik heb je even een mail gestuurd met tips voor Cairns. Hier is het normale leventje weer begonnen: werken, invallen, school, regen... DUS geniet ervan... tot snel X -
30 Augustus 2006 - 04:25
Jessica:
Hagelslag, jammie! Wat is je moeder toch goed voor ons.. Deze week wordt lastig, maar volgende week misschien? Moet even mijn rooster afwachten, maar ik laat het je weten!
Kus Jessica